0738 - 45 11 74kontakt@jojoteknikservice.se

Trädgårdsarbete i Vimmerby

Trädgårdsarbete i Vimmerby

JoJo Teknik & Service erbjuder även tjänster inom andra tjänster. Jag, Johnny Johansson, kan exempelvis hjälpa till med trädgårdsarbete i Vimmerby och dess omnejd, om du är intresserad. Jag är duktig och rutinerad inom det mesta som gäller trädgårdar och skötsel av dessa. Jag kan göra din trädgård fin och om du är en privatperson, så kan du med fördel använda dig av det så kallade RUT-avdraget, som är en skattefinansierad reform, som i skrivande stund ger dig rätt att dra av 50 procent av arbetskostnaden, när du anlitar mig för någonting inom trädgårdsarbete.

Andra typer av tjänster

Det finns även möjlighet att anlita mig för andra typer av tjänster. Jag kan exempelvis hjälpa till med filmning av avloppsstammar. Detta innebär att jag medelst en rörkamera kan filma och dokumentera hur just ditt avlopp ser ut. Utmärkta användningsområden för detta är om du har problem med ditt avlopp eller om du skall köpa en fastighet och därför vill kontrollera dess avlopp. Den kamera som jag brukar kan nå 30 meter och mellan 40 till 150 millimeter i diameter. Om det efter denna dokumentation visar sig att ditt avlopp är i behov av renovering, så är det en tjänst som jag tillhandahåller.

Jag kan även hjälpa till med det mesta inom fastighetsskötsel. Jag erbjuder bland annat gräsklippning, trimning, arbete i rabatter, träd och buskar, snöskottning, . Jag kan även hjälpa till med enkla snickerier, reparation av staket, oljning och målning med mera. Jag kan även vara behjälplig inom maskinreparationer. Jag klarar bland annat av att reparera gräsklippare, snöslungor och motorsågar. En annan tjänst som jag kan hjälpa till med är att se till ditt fritidshus, när du inte är där. Detta kan vara bra, om du bor långt ifrån ditt fritidshus och behöver någon som ser till det.

Hör av dig till mig, Johnny Johansson och JoJo Teknik & Service, om du är mer intresserad av de tjänster som jag erbjuder. Du är varmt välkommen till mig, om du behöver trädgårdsarbete eller är i behov av hjälp inom andra tjänster.